Velkommen til Karins gæstebog

Desværre er det  ikke længere muligt at skrive  i gæstebogen, efter der er skiftet udbyder, så man må "nøjes" med at læse tidligere "anmeldelser" 

Email 24-04-2022

Christina Gørlev Hansen

Kære Karin.

Nu er det snart 8 måneder siden vores dejlige Gerda kom til verden. Vores familie er blevet beriget med en dejlig, tillidsfuld, nem, sød og fræk hund, der elsker at lege og lave spilopper. Hun er hurtigt faldet godt til i vores familie og vi kan slet ikke forestille
os vores familie uden Gerda. Tak fordi vi fik lov til at få Gerda og tak for dig Karin og det store stykke arbejde som du har gjort med Gerda og hendes søskende - det har helt sikkert været afgørende for den hund vi har idag ❤️

Mange kærlige hilsner fra Agnes, Aksel, Jacob og Christina, Odense.

Email 28-11-2021

Lene Hvam

Kære Karin, nu er det snart 5 uger siden vi hentede vores dejlige Jack. Han er faldet utrolig godt til her i familien😊 Tusind tak for at du har givet ham og hans søskende sådan en god start på livet! Du har gjort en kæmpe indsats. Jack har fra starten
været så sød, tryg, nem og tillidsfuld. Jack og hans "storebror" Elliot leger og hygger sig sammen. Glædelig jul og rigtig godt nytår! Kærlige hilsner fra Lene og Peter

Email 24-11-2021

Familien Søndergaard

Vi har nu haft Rosa i en måned og vi er meget glade for hende. Det var dejligt at følge hendes liv og udvikling lige fra fødslen, og dejligt med hele 3 besøg inden sidste afhentning, så vi fik en godt indtryk af det hele.


Vi har fået en skøn og dejlig hund, der trods en lidt ængstelig start, er kommet godt efter det, og er blevet modig og nysgerrig på verden.


Vi glæder os til at Rosa skal være i vores liv i mange år 🐶🥰

Email 24-11-2021

Familien Hovlund

Vi har været så heldige at følge hele kuldet lige fra fødslen og frem til de blev 8 uger og vi kunne hente vores hvalp. Det var fantastisk at se dem helt fra start af og lære dem at kende og få gode råd og tips fra Karin undervejs. Vi har nu haft vores
dejlige hvalp i 4 uger og har ikke fortrudt et eneste sekund. Hun er den dejligste hvalp vi kunne ønske os. Hun har været til første sundhedstjek og vaccination hos dyrlægen og det gik så godt og uden nogen bemærkninger til helbred eller udseende, og hun fik
ros for sin modige og nysgerrige måde at være på. Karin sørger også for at alt er i orden med hundemor og far inden de får hvalpe. Karin har også fra start introducerede hvalpene for støj så de er godt rustet fra start. Vi har ikke bemærket at vores har været
bange for høje lyde så det er helt sikkert Karins fortjeneste.

Vi er så glad for at have købt en hvalp hos Karin, hvor alle ting er i orden og man kan altid få gode råd fra hende. Vi er så glade for vores dejlig lille hvalp - hun passer helt perfekt ind i vores familie så tak Karin for sådan en dejlig hund - vi kommer
helt sikker igen!

Mange hilsner fra familien Hovlund

Email 24-11-2021

Elisabeth Juhl

Kære Karin

Vores lille Bonnie har nu været hos os i 4 uger, og den er sød, sjov og legesyg. Hun har fået 4 gode venner, som har taget rigtig godt imod hende. Dyrlægen har vaccineret hende og han syntes hun var en prima hvalp.

Det har været en rigtig god idé at vi har kunnet følge hvalpene dagligt lige fra fødslen via facebook, så vi lærte at kende dem og få gode tips, især synes jeg du skal have ros for det skriftelige materiale, vi fik med da vi hentede hende.

Kh fra Elisabeth og mange vov´er fra Bonnie

Email 09-09-2019

sanne Nordberg T.

kære Karin.

her er en lille hilsen fra Hodja.

jeg er lige som jeg skal være og har været hos dyrelægen i dag vægten siger 3,3kg. og jeg spiser godt, jeg trives riget godt hos min famille, og nu skal vi på sommerferie i næste uge hurra.

med mange pote hilsen fra Hodja og han's famille

Email 03-09-2019

Lene Baand Saabye

Kære Karin

Der er nu gået tre uger siden vi fik vores dejlige lille Huxi (Fantastic Hero – sorte dreng).


Sikken en skøn og velafbalanceret hund.



Den først uge han var hos os havde vi håndværkere, som larmede en del. Det rørte ham slet ikke. Efterfølgende har der været en del lyn og tordenvejr, som heller ikke påvirker ham overhovedet. Så det med at du afspiller lyde for hvalpene, har i den grad givet
pote.



Nætterne har været nemme, og han er så god til at gå på ”toilet” udenfor. Han elsker at være i haven. Og hvis han kan komme til at grave i blomsterbedet, er han i sit es.




Han er utrolig opmærksomhedskrævende, og vil gerne have at vi kigger på ham HELE tiden. Hvis ikke vi lige kigger på ham gør han af os, så vi lige kan komme på dupperne 😉



Vi kan kun sige, at vi har fået den skønneste hund man kan tænke sig, og vil til enhver tid anbefale andre at købe hund hos dig Karin. Tak.




Kærlig hilsner fra Huxi, Bertram, Adam, Anders og Lene

Email 03-09-2019

Lisbeth Nielsen

Kære Karin,



Nu er der gået 3 uger siden vi hentede vores lille Mille hos dig. Den mest bedårende lille tot.


Vi blev hurtigt imponeret over hvor god en start på livet hun har haft hos dig og hvor stort et arbejde du har gjort.


Mille var renlig da vi hentede hende, hun er tillidsfuld, hun reagere ikke på larm/lyn/torden, alt i alt er hun bare en fantastisk lille hundehvalp med selvtilliden iorden. Hun elsker børn andre hunde og at hilse på alle. Så hende håber vi på at få mange gode
år med.

Vi vil give dig en kæmpe anbefaling for din måde at opdrætte på og på din søde måde at være på.

Email 02-09-2019

thomas lam

kære Karin.

Det er nu 3 uger siden vi fik Vitus hjem.

Allerede fra dag 1 blev vi vildt forelsket i ham.

Vitus er både smart , kæk og utrolig smuk med sine mørke totter.Han giver vores familie så meget glæde hver dag :)


Han startede forleden til hundetræning. Her mødte han 4 hunde der var mindst et halvt hovede højere en ham. Dem var han ikke bange for. Selv træneren var imponeret over hvor sej Vitus var.

Herhjemme er Vitus desuden faldet godt til ang. renlighed og spisning og søvn

Vi vil til enhver tid anbefale at købe hunde

igennem dig Karin:)

kærligste hilsener fra Bianca, Alexander

Nghi og thomas lam

Email 27-04-2019

Malene eest Holmqvist

Kære Karin

Vi har nu haft vores Ollie i knap en måned.

Vi havde aldrig forestillet os at få så velafbalanceret, tryg, modig og glad hund.

Han har mod på livet og er ikke bange for noget. Han er med på cyklen, i bilen og S-toget uden problemer. Han er imødekommende overfor alle mennesker og andre hunde, sågar både høns og kaniner.

Han var nærmest renlig, da vi fik ham hjem og det er så tydeligt at se det grundige forarbejde, som du har gjort for de hunde.

Han er så motiveret for at lære og han lærte hurtigt sit eget navn at kende.

Alle, som har mødt ham, er dybt imponeret over hans adfærd.

Vi er så imponerede over det stykke arbejde, som du har gjort for ham og glade for, at vi valgte at få en hund fra lige præcis dig. Vi kan kun anbefale alle, som ønsker sig en coton, at få den fra dig.

Email 23-04-2019

Marianne Elle Hansen

(Orangepigen ) Molly er nu 11 uger gammel. Hun har allerede været hos os i 3 uger.


Hun er det dejligste lille væsen. Hun er altid glad og i godt humør og ikke mindst fuld af narrestreger. Hun tumler rundt og elsker at grave huller og blive beskidt


Efter 1 uge hos os begyndte hun at sove fint igennem fra 23 til 06 morgen.

Hun er startet til hvalpetræning og det går rigtig fint, pånær når hun får øje på muldvarpehuller og snørrebånd .



Vi kan mærke, at hun har haft en god start på livet. Hun er rigtig tryg og ikke bange af sig.




Tak for Molly, vores lille prinsesse .



Masser af hilsener fra Molly og familien.

Email 22-04-2019

Bettina Christiansen

Kære Karin

Vores charmerende prinsesse Gloria, hvor er hun bare dejlig. Vi har nu haft hende i 3 uger. Hun giver vores familie så meget og det er lige fra en tissetur om natten i ny og næ, en "gave" på gulvet, jord i stuen men mest af alt KÆRLIGHED.


Hun elsker at være i haven, har været til hvalpehundeleg, på skovtur og idag på stranden. 1 stk. hund som så fint står i badekaret og derefter elsker at blive redt.


Hun er en puttegøj og en drillepind. Hopper som en kanin, sniger sig som en tiger og sover som en sæl. Elsker at spille bold, hvilket er skønt med 3 fodbolddrenge i huset.

Tak for dit dejlige hundehjem. Du har gjort så meget for hundene i de første 8 uger. CD m/lyde er fantastisk. Vi kan støvsuge lige ved siden af Gloria og det rør hende ikke.


Tusinde tak for Rødepigen Gloria og den trygge og gode start I har givet hende.

Mange kærlige hilsner og vuf vuf fra Gloria, Marcus, Lucas, Brian & Bettina

Email 28-01-2019

Dorte le Fevre Rasmussen

Bailey er nu 12,5 uger. Han har været hos os i 4,5 uge og han er den mest fantastiske lille trold der findes.🐶

Det er utroligt som den lille bandit kan charme sig ind hos alle der er så heldige at møde ham.

Han er bare glad,nysgerrig, sund, dejlig, putte syg, lærenem, ja kort sagt bare helt perfekt❤️

Han sover 8-9 timer om natten uden at skulle ud og det har han gjort fra første dag👍

Hvalpetræning er et hit. Han elsker at lege med alle de andre , men elsker også at træne og lære nye ting.

Tak for skønne Bailey og for den tryghed du har givet ham i hans først 8 uger😍

De kærligeste hunde hilsner fra Bailey & familie

Email 13-01-2019

Amanda Fabricius

Kære Karin og familie,

Vi er simpelthen så glade for skønne, sjove, aktive og finurlige Fiona, som vi hentede hos dig for ca. 2,5 uge siden.


Hun er faldet så godt til og ved allerede nu, hvem der er hendes familie.

Alle de udfordringer vi giver hende, tager hun med ro og vi har endnu ikke oplevet, at hun ikke var tryg ved en situation, vi sætter hende i - hun stoler på os og hviler i sig selv og det er også takket være hendes første tid hos jer.



I dag starter hun til hvalpetræning med blandede racer - 8 gange af 1,5 times varighed, så mon ikke hun er træt senere 😉.



Endnu engang tak for vores skønne pige.



Kærlig hilsen Mikkel, Liam og Amanda

Email 12-01-2019

Cecilie Christensen

Hej Karin,



Nu har vi haft lille Enya i et par uger og vi er hurtigt blevet helt forelskede i hende. Det samme er alle som møder hende som hun tager imod med logrende hale og en masse kys lige så snart de kommer i nærheden af hende.




Hun er verdens største puttetrold og en kæmpe vildbasse som elsker at lege, løbe hus og have rundt og gå tur i kvarteret og tjekke den store verden ud.




Vi hentede hende få dage før nytårsaften og vi var meget spændte på hvordan det ville gå, men til midnat lå hun på hendes pude ved sofaen og hyggede sig helt uberørt at larmen udenfor.




Hun er verdens bedste lille hund og vi er meget taknemmelige for det store arbejde der er lagt i hendes første uger af livet hos dig.




Mange hilsner,

Cecilie og Kenneth

Seneste kommentarer

06.11 | 16:27

jeg har desværre ikke længere nogle hvalpe til salg . Mange hilsner Karin

Mange tak for henvendelsen

05.11 | 12:57

Har set jeres søde hunde på købhund.
Vi leder efter en lille sød han.
Vi er et par på K.50/M.56 fra Birkerød. Bor i hus med stor have og tæt på skov.
Har du stadig sådan en lille en?
Mvh
Nils

30.10 | 22:21

Hej, vi søger et nyt lille familiemedlem som kan flytte ind omkring juleferien, hvor vi alle er hjemme og klar til at tage imod. Må vi besøge det nye kuld?

17.01 | 11:31

Kære Lone. Jeg bruger ikke rigtig venteliste, da mange falder fra alligevel. Men skriv igen evt om ca 8 måneder, der vil jeg tro, at Aiya skal parres, så er det mere realistisk 👍😀

Del siden